Från Varberg till Tvååker

 Ni anar inte vad jag och Axel har gjort för korkat... Vi suger på att hålla koll på busstiderna och denna gången missade vi bussen som gick från Varberg till Tvååker vid 18:27 tiden. Nästa buss skulle komma ungefär vid 21:37. Vi orkade inte sitta och vänta på Varbergs station i 3 timmar så vi bestämde oss för att gå till Tvååker... (Vad tänkte vi på??!?!) 
Vi kollade iallafall upp på Iphones kartor hur långt och hur länge det skulle ta för oss att gå, ca 12 km och 2 1/2 timme. Dvs vi skulle komma före bussen en halvtimma. Vi tyckte det var mycket bättre än att vänta! Så vi gick där i regnet och i blåsten. Asså, det var sjukt, tror det var blåsten Helga (eller vad den hette) som vi fick bemöta! Första gången jag gått så långt i hela mitt liv och absolut den sista. Tänker aldrig göra om det. 
 
När vi kom fram till elevhemmet hade vi ont överallt, det såg ut som någon hade puttat i oss i vattnet, alltså vi var pissblöta! Vi frös oerhört mycket också. Så vi duschade innan vi skulle lägga oss för att få upp kroppstemperaturen men vi var tvugna att duscha i kallt/ljummet vatten eftersom varmvattnet brändes så mycket på våra kroppar. Vi ville absolut inte gå till skolan dagen efter för man kände sig så fruktansvärt sjuk. Meen icke sa nicke, vi gick till skolan ändå och hade till och med drift! Det var tufft men we made it!
 
Det var verkligen en upplevelse... Såhär glada var vi absolut inte!! 
 
 
Upp