A i biologi

För typ 2 veckor sedan hade jag prov i biologi, jag pluggade sten hårt på det, och det lönade sig för typ första gången! Fick ett A!! Mamma och jag slog vad om att, om jag får ett A ska mamma köpa Johnny Bulls, höga bruna till mig. Vilket jag fick :-) Padda/dator

Igår fick vi våra paddor/datorer!! Man kände sig som ett litet barn på julafton när man skulle få dom. Jag själv tycker dom är helt OK! Vi har även fått ett tandgentbord till den. Den är liten och bra att ta med sig överallt och det finns USB-uttag på den och massa andra bra grejer som inte finns på min iPad. 

Imorgon är det prov i biologi - ekologi. Plugg plugg plugg, som gäller snart ;-) 


Strejk strömma

Idag strejkade nästan hela skolan, och de va rätt så chill. Ingen gick på några lektioner, så alla var samlade i gympa salen och där satt vi från kl 08:00 till ca kl15:15. 
Vi satt ju i väldigt många timmar där så vi tog med oss täcke och kudde så myste vi där. Det såg ut att vara en sleepover istället för en strejk, hahah! 

Igår fick jag, Moa, Sandra och Annika komma tillbaka till internatet, och det kändes fruktansvärt bra, istället för att pendla.. 
Nu tänker vi fortsätta vara snälla flickor som vi e ;-) 
Upp