8 månader

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min och Axels 8 månaders dag! Okeej, den där sög! Det lät ju inte ens bra när man sa den ramsan högt för sig själv.
 
Imorse efter frukosten gick jag och Axel ut för att fixa iordning en liten del av ladugården för det sägs att Janne kanske ska ha höns där, men vem vet? Så vi resnade lite och fixade utrymme där + städade (soppade). Efter någon timme ute ropade Janne in oss för att vi skulle fika och efter fikat så gick axel ut igen och "finslipade" lite medan jag valde att stanna inne och plugga. Duktig tjej här! :D 
 
Nu åkte precis Lena härifrån. Men hon kom med en tårta, jordgubbar och en stor chokladboll för att vi skulle fira våran 8 månaders dag. Gott! 
 
Om en stund ska jag och Axel göra maten. Det blir (enligt Axel) "Emilias specialare" = pasta, salladskyckling och currysås. Allt det lägger man i en stor gryta och rör om tillsammans. 
Mer händer nog inte idag. Men imorgon ska jag, Axels mamma och Axel åka in till Gbg och strosa, ska även videoblogga då, så ni kommer få se en film istället för ett blogg inlägg! Spännande! :D 
 
NU - FORSÄTTA PLUGGANDET! 
 

GoPro Hero 4 Silver

JAAA!!! 
 
Imorse körde Janne, mig och Axel till elgiganten och släppte av oss där vid 09:45 för att sen skulle han åka iväg och träna. Vid 10:00 när det öppnade gick jag och A in och handla en GoPro Hero 4 Silver som jag har velat ha ett tag nu. Nu äntligen har jag en kamera som både filmar i fisheye och kan vara under vatten. Dessutom så filmar den i 1080 p som är typ den bästa kvaliten på filmer. Jag är så nöjd! Denna kameran ska följa med på varje äventyr jag går! Det som är så himla bra med den är att den är så liten och kompakt. Väldigt enkelt att ha med sig, får liksom plats i jackfickan utan problem.
 
Eftersom jag köpte den idag så ville jag så gärna gå ut och testa den. Det var jätte kul och enkel att hantera.
Kameran kostade 3 490 kr på hemsidan (vilket var där jag köpte den) och i butiken kostade den 3 590 kr. 
 
Den här filmen är kanske ingen sådär jätte bra film men njut :) 
 
Upp