Fyrhjulning galning

Igår skulle jag, Janne och Axel sätta upp vägstolpar. Jag vet inte hur många timmar vi höll på eller rättare sagt Axel och Janne. Som tur var fick jag äran att köra fyrhjulingen medan dom satte upp stolparna. Det var sjukt kul att gasa på,  jag hade typ tävling med mig själv. Bromsa in lite och sen på med högsta gasen :-) 

Jag kommer antingen inte åka någon fyrhjuling på länge så jag passade liksom på att lite kul. 
På vägen hem körde jag och Axel satt bredvid mig. Janne och hunden fick sitta där bak på släpet. Kan ju berätta att dom inte tyckte det var lika kul o åka fort. Axel sa åt mig att sakta ner farten och klagade på att jag körde för fort, men jag vet innerst inne att han tyckte det var kul ;-) jag ville ju inte åka långsamt som en snigel, + att det var svin kallt ute så man ville ju komma hem så fort som möjligt! Tror dock inte jag får vara förare i fortsättningen 😂😂


iPhone 6 plus

Jag har glömt berätta en sak för er, för exakt 1 vecka sedan kom mamma till mig med en iPhone 6 plus!! Jag blev självklart så glad att jag började gråta, ovanligt ;-) känns så skönt att kunna ha en mobil som man kan använda en hel dag utan att batteriet ska ta slut. Min iPhone 5 som jag hade förut behövde jag ladda hela tiden! Asså jag överdriver inte! Så fort jag hittade ett kontaktuttag så använde jag den och laddade mobilen. Batteriet sög verkligen! 
Härligt att uppgradera sig lite ❤️❤️

Tatuerat kultingar

 
 
Idag blev vi klara väldigt fort med grisarna så vi fick vara med och tatuera de största kultingarna. Dock tatuerade inte jag utan jag fick bära upp dom och så fick dom först en tatuering av Petra och sedan skulle dom få en spruta och någon vätska i munnen av Emma. Just när man skulle ta upp dom så skrek dom som bara den, men sen när man höll dom i famnen så var dom jätte lugna och snälla. Jag skulle även försöka ge mjölk till de minska kultingarna. Dessa var av skinn och ben men det berodde på att de hade diarré. Såg jätte hemskt ut. Det ser nästan inte ut som de kommer klara sig, men det får vi hoppas. 
 
Skoldagen över, och jag har varit hemma en stund nu så jag tänkte gå ut och gå. Efter det ska jag nog plugga lite på inlämningsuppgiften som handlar om domesticering. Jag tror att det bli lax till middag idag, dock har jag ingen potatis så det blir bara lax och romsås. Lika gott det med. 
 
 
Dessa bilderna tog jag i söndags när jag var ute och gick. 
 
Upp