Änggårdens hunddagis

Igår var det min sista dag på hunddagiset. Jag praktiserade där i 1 vecka och 2 dagar. Det har varit väldigt roligt och lärorikt. Har gått ut och gått 2 gånger om dagen så min kondis är ju i perfekt form nu ;) Kommer väl vara lite tomt nu när jag inte har någon hund att gå ut på dagarna.
Madelene som har varit min praktikledare har varit den bästa! Så fruktansvärt snäll och varit väldigt tydlig i instruktionerna.
 
Det vart ju extra roligt nu i slutet nu när jag kunde alla hundarnas namn och visste exakt vad man skulle göra så man slapp att fråga hela tiden. 
 
Lisa                                                                                       Isa                              Kimmo
 
 
Harry                                                                                              Farri
 
Wilma
 
 ÄLSKADE ROTTWEILER Glimma
 
 
 

Praktiserat 2 dagar i skolan

Igår och idag var jag i djurvårdshuset och reptilhuset och praktiserade. Annika som är min lärare när vi har praktiskt i skolan var min handledare. Det var bara hon och jag som fixade rutinerna i både djurvårdshuset och reptilhuset. 
Igår fodrade vi alla djuren och jag fick städa hos degusarna, så otroligt söta!
 
Och idag gjorde vi samma sak som igår fast istället för att städa hon degusarna så städade vi hos alla marsvinen och kaninerna. Fick även hålla en sköldpadda för första gången. 
 
 
Imorgon är det nationella i matte typ hela dagen... och på torsdag börjar jag min "riktiga" praktik!! Jag ska praktisera på ett hunddagis i Västra Frölunda. Så spännande, längtar! :-) 
 
 
 
 
 

9:ans skolavslutning

Hittade ett USB minne hemma och kollade igenom den lite och hittade 9:ans skolavslutnings bilder. Gud vad jag har förändrats sedan dess. Tycker verkligen om att kolla tillbaka på gamla bilder!  
 
 
Älskade Emma! 
 
 
 
 
Upp