Big Hero 6

Den här filmen är den bästa Disney filmen jag någonsin har tittat på. Baymax - roboten gillar jag mest i denna filmen.
 Tycker verkligen att alla ska se på denna. Åldern spelar ingen roll, passar alla! Sjukt rolig!
 

Karolines dag

Idag har jag typ ägnat hela dagen till att sova. Somnade rätt tidigt igår vid 22:00 och vaknade vid 00:30 (trodde att den var tidigt på morgonen) och vaknade sen igen 07:30. Pappa och jag kollade då på nyhetsmorgon tillsammans. 
 
Tog precis tempen och den visade att jag hade 39,2 grader. Dock känns det inte som jag har feber utan bara är förkyld och hostar förfärligt. 
Något som är väldigt jobbigt är att när man är sjuk så svettas man som en gris ena sekunden och den andra fryser man som en isbit.
Har ringt och grattat Karoline idag också som blivit 17 år, tycker det är jätte tråkigt att jag inte kan vara med och fira hennes födelsedag. 
 

Cirkeln, Eld och Nyckeln

Idag började bokrean och jag berättade för mamma att jag ville ha dessa böckerna: Cirkeln, Eld och Nyckeln.
Har hört att dom ska vara jätte bra. Det har ju kommit ut en film också men har bestämt att jag ska läsa böckerna först innan jag kollar på filmen. 
Så mormor kom och lämnade böckerna till mig vid 12 tiden 😊
 
Handling Källa: wikipedia
 
Cirkeln: Sex flickor i övre tonåren, utan någon direkt koppling till varandra, vaknar efter en konstig dröm med lukten av brandrök i näsan. En elev ("Elias") på gymnasieskolan i Engelsfors hittas på skolans toalett med en uppskuren arm. En natt stiger en blodröd måne över staden och en uråldrig kraft kallar flickorna till stadens övergivna folkpark. De är utvalda – de är "Cirkeln". En ondska från en annan värld är på väg och flickorna måste stoppa den. Men ondskans tjänare finns närmare än vad de tror. Minoo, Rebecka, Vanessa, Anna-Karin, Ida och Linnéa måste alla finna ett sätt att övervinna ondskan. Apokalypsen börjar i Bergslagen.
 
Eld: Det har gått en hel sommar sedan de utvalda besegrade demonernas utsände och de väntar nu spänt på demonernas nästa drag. Samtidigt plågas de utvalda av sina personliga problem. Linnéas sorg efter Elias har inte gått över och Minoos och Vanessas familjer faller i bitar. Träden i skogarna kring Engelsfors börjar dö, en onaturlig värmebölja plågar staden och det mystiska Rådet verkar vara allt annat än vänligt inställda. De utvaldas fiender är fler är någonsin, och en eld kommer att släppas lös...
 
Nyckeln: Sista boken i serien, utkom 2013. Det börjar dra ihop sig i Engelsfors. Det har bara gått en månad sedan tragedierna på Engelsfors Gymnasium innan demonernas nästa fas sätter in. Vem är vän, vem är fiende? Kan de Utvalda ens lita på varandra längre? Spelet verkar ha helt nya regler, och De Utvalda vet inte hur de ska förhålla sig till dem. Tillslut kan de bara vara säkra på en sak, allt kommer att förändras...
 
 
 
Upp